Mistral AV dansk producerede kvalitetsmøbler
Loading...

Mistral AV - tegn din egen reol

Nyt og forbedret tegneprogram

Tegneprogram til web

Med MISTRAL Configurator kan du slå dig løs. Vælg mellem 3D eller 2D visning. Sammensæt grundmoduler og fronter som du ønsker det. Gem din opstilling så du kan arbejde videre med den en anden dag. Del din opstilling med familie, venner eller din forhandler.

Tegneprogram til iPad

Du kan gratis downloade MISTRAL Configuratoren fra AppStore. Søg på MISTRAL Configurator og hent App'en. Læs mere om tegneprogrammet her.

Se hvordan du monterer MISTRAL AV moduler og fronter.
Modul 032+158

Inspiration

til de multifunktionelle MISTRAL AV moduler

Mistral er Dansk

hele vejen igennem

Dansk design

Mistral har været noget særligt siden den danske designer Lone Sterner Nordam skabte de første møbler i 1990'erne. I starten af det nye årtusinde designede arkitekt Jacob Jacobsen et ny konisk og ikonisk greb. Under navnet "Mistralen" symboliserer den i dag alt det, der adskiller Mistral fra alle de andre.

Produceret i Danmark

Det er afgørende for os at holde produktionen i Danmark, på den måde kan vi sikre en høj og ensartet kvalitet, som vi kan være stolte af! Vi har stor respekt for miljøet og indgår i tæt samarbejde med vore leverandører for at kunne producere så grønt som muligt. Bl.a. består spånpladerne af 70% genbrugstræ og lakfarverne er vandbaserede uden formaldehyd.

Samlet i Danmark

Vi har samlet MISTRAL AV modulerne for dig på fabrikken i Danmark og samtidig bliver elementerne gennemgået af vore dygtige, kvalitetsbevidste medarbejdere før de sendes videre til en butik i nærheden af dig.

Mistral AV - opbygning

tanken bag MISTRAL AV

Grundmoduler

Vi har gjort det nemt for dig og samlet grundmodulerne fra fabrikken. Du skal blot selv montere fronter. MISTRAL AV modulerne fås i D: 45 cm og D: 32,5 cm og har alle hul i top- og bundplade til ledningsføring. På modulerne med D: 45 cm er der aftagelig bagbeklædning, bag hvilken der er plads til skjult kabelføring.

Fronter

Vælg mellem skuffer, døre og klapper i træ og stof. Alt i alle farver og finérer. Stofdøre og klapper fås i sort, hvid, sølv og antracit. Så kan du betjene dine apparater gennem stofdør eller gemme den grimme højttaler væk!

Hylder

Der følger automatisk en hylde med, såfremt der er vist en hylde på stregtegningen. Du kan altid bestille ekstra hylder.

Ben, hjul og sokler

Der følger automatisk ophæng med til alle moduler. Modulerne med højde 23 cm skal skrues op direkte gennem en ekstra kraftig bagklædning. Ønsker du at stille din reol på gulvet, kan du vælge mellem hjul og fem forskellige ben i både træ og metal.

Farver

Vælg mellem 11 lakfarver (vandbaseret lak uden formaldehyd) og 5 finérer med ægte træfinér. Farverne er delt op på 3 prisgrupper. Prisgruppe 1: de to mest gængse farver. Prisgruppe 2: træfinér. Prisgruppe 3: 9 forskellige specialfarver. Stoffronterne fås i hvid, sort, sølv og antracit.

Tilbehør

Fuldend hjemmet med diverse tilbehør fra MISTRAL. Vi kan bl.a. tilbyde flotte knage, greb i forskellige farver, strømskinne m.m.

Mistral AV - samlevejledninger

Kontakt os

Vi sidder altid klar

Hammel Furniture A/S
Anbækvej 111
DK-8450 Hammel
+45 89 63 15 77
+45 89 63 15 88
sales@hammel-furniture.dk
Facebook.com/mistralfurniture
Instagram: @mistralfurniture


Direktion
Jens-Ole Staghøj
Adm. Direktør, CEO

Lars Ehlers
Salgsdirektør, CCO
leh@hammel-furniture.dk

Produkter
Lotte H. Christensen
Produktchef, Product Manager
lhc@hammel-furniture.dk

Marketing

Charlotte Thorsen
Marketing ansvarlig, Marketing Manager
cht@hammel-furniture.dk

 

Salg 
Lars Ehlers
Salgsdirektør, CCO, DACH
leh@hammel-furniture.dk
+45 81401286

Kenneth Mogensen Pedersen
Area Sales Manager, SE, Atlantic, US
+45 50604378
kmp@hammel-furniture.dk

Peder Pedersen
Area Sales Manager, Danmark
+45 81405103
pep@hammel-furniture.dk

Lars Frandsen
Area Sales Manager, Norge
laf@hammel-furniture.dk
+45 30694505

Administration:
Kiss Tonsberg Jensen
Afdelingsleder, Head of Dept.
sales@hammel-furniture.dk

Dorte Petersen
Salgsassistent, Sales Assistant
sales@hammel-furniture.dk