Mistral dansk producerede kvalitetsmøbler
Loading...

Mistral - tegn din egen reol

Nyt og forbedret tegneprogram

Tegneprogram til web

Med MISTRAL Configurator kan du slå dig løs. Vælg mellem 3D eller 2D visning. Sammensæt grundmoduler og fronter som du ønsker det. Gem din opstilling så du kan arbejde videre med den en anden dag. Del din opstilling med familie, venner eller din forhandler.

Tegneprogram til iPad

Du kan gratis downloade MISTRAL Configuratoren fra AppStore. Søg på MISTRAL Configurator og hent App'en. Læs mere om tegneprogrammet her.

Se hvordan MISTRAL kan anvendes i alle rum
se video om reolen her

Inspiration

Til alle rum i dit hjem

Mistral er Dansk

hele vejen igennem

Dansk design

Mistral har været noget særligt siden den danske designer Lone Sterner Nordam skabte de første møbler i 1990'erne. I starten af det nye årtusinde designede arkitekt Jacob Jacobsen et ny konisk og ikonisk greb. Under navnet "Mistralen" symboliserer den i dag alt det, der adskiller Mistral fra alle de andre.

Produceret i Danmark

Det er afgørende for os at holde produktionen i Danmark, på den måde kan vi sikre en høj og ensartet kvalitet, som vi kan være stolte af! Vi har stor respekt for miljøet og indgår i tæt samarbejde med vore leverandører for at kunne producere så grønt som muligt. Bl.a. består spånpladerne af 70% genbrugstræ og lakfarverne er vandbaserede uden formaldehyd.

Samlet i Danmark

Vi har samlet MISTRAL modulerne for dig på fabrikken i Danmark og samtidig bliver elementerne gennemgået af vore dygtige, kvalitetsbevidste medarbejdere før de sendes videre til en butik i nærheden af dig.

Mistral - opbygning

tanken bag MISTRAL?

Grundmoduler

Vi har gjort det nemt for dig og samlet grundmodulerne fra fabrikken. Du skal blot selv montere fronter og evt. ben/sokler. Alle grundmoduler er med flotte afrundede kantlister. Fås i forskellige dybder og i 15 farver og ægte træfinérer.

Fronter

Vælg mellem skuffer, døre i træ og glas, bakker og klapper. Alt i alle farver og finérer. Vi kan ligeledes tilbyde stofdøre og klapper i sort, hvid, sølv og antracit. Så kan du betjene dine apparater gennem stofdør eller gemme den grimme højttaler væk!

Hylder

Der følger automatisk en hylde med de fleste moduler. Se på stregtegning og såfremt der er vist en hylde følger den automatisk med. Du kan altid bestille ekstra hylder.

Ben, hjul og sokler

Der følger automatisk ophæng med til alle moduler, enkelte moduler skal skrues op direkte gennem en ekstra kraftig bagklædning. Ønsker du at stille din reol på gulvet, kan du vælge mellem sokkel i alle farver, hjul og fem forskellige ben i både træ og metal.

Farver

Vælg mellem 11 lakfarver (vandbaseret lak uden formaldehyd) og 5 finérer med ægte træfinér. Farverne er delt op på 3 prisgrupper. Prisgruppe 1: de to mest gængse farver. Prisgruppe 2: træfinér. Prisgruppe 3: 9 forskellige specialfarver.

Tilbehør

Fuldend hjemmet med diverse tilbehør fra MISTRAL. Vi kan bl.a. tilbyde flotte knage, greb i forskellige farver, strømskinne, bøjlestang m.m.

Mistral - samlevejledninger
Hent dem her

Kontakt os

Vi sidder altid klar

Hammel Furniture A/S

Anbækvej 111
DK-8450 Hammel
+45 89 63 15 77

Kundeservice: sales@hammel-furniture.dk

After Sales Service: service@hammel-furniture.dk

 

Direktion
Jens-Ole Staghøj
Adm. Direktør, CEO

 

Sverige, Atlantic og US
Salgsdirektør 
Kenneth M. Pedersen

T: +45 50604378
E: kmp@hammel-furniture.dk

Danmark
Area Sales Manager
Peder Pedersen
T:  +45 8140 5103
E: pep@hammel-furniture.dk

Norge og DACH
Area Sales Manager
Lars Frandsen
T:  +45 3069 4505
E: laf@hammel-furniture.dk

E-commerce
E-commerce Sales Manager
Mette Backhausen Busch
T: +45 4051 0181
E: mbb@hammel-furniture.dk